logotip
Na današnji dan
 

Povzetki knjig

Glasba za sproščanje
Spletno stran Na današnji dan smo obogatili še z našo tretjo stranjo, ki si jo lahko podrobneje ogledate s klikom na povezavo Povzetki knjig. Vseh 12 knjig smo prebrali sami, napisali povzetke in jih v PDF obliki objavili na spletu.
Obiskovalci spletne strani lahko dobi enega ali več povzetkov popolnoma brezplačno. Edino, kar mora vsak, ki je za to zainteresiran, narediti je to, da pravilno odgovori na tri naključno izbrana vprašanja. Ker si lahko pomaga z internetom ali kakorkoli drugače, naloga ne bo pretežka. Če bi slučajno narobe odgovoril vsaj na eno vprašanje, lahko s klikom na znak ponovitve dobi drugo možnost in ponovi kviz, saj število poizkusov ni omejeno. Izbrati mora še povzetek in vpisati e-naslov, na katerega mu bomo avtomatično poslali, kar si je zaželel. Isti dan lahko vsak dobi en povzetek, v naslednjih dneh pa drugega in tako naprej.
Knjige, ki smo jih prebrali, so zelo poučne, saj se nanašajo na področja zgodovine, glasbe in slikarstva. Naj še dodamo, da lahko na hitro 'preberete' naslednje knjige:
  • Zgodovina ... Sveta kri in sveti gral, Kleopatra, Danes grofje Celjski in nikdar več, Habsburžani
  • Glasba ... Zlato pero (o Wolfgangu Amadeus Mozartu), Beethoven, Verdi, Bohemi in metulji (o Giacomu Pucciniju)
  • Slikarstvo ... Primavera (o Sandru Botticelliju), Leonardo, Michelangelo, Rembrandt
Napisali pa smo še nakaj povzetkov zanimivih knjig (Julij Cezar, Peter Iljič Čajkovski, Frederic Chopin, Egipčan Sinuhe), ki jih bomo kmalu objavili na isti spletni strani
Na današnji dan - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si
Narejeno v: G-SOFT