logotip
Na današnji dan
 

Kontakt

Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
tel. 051 - 212 886
info@g-soft.si
Kako pridete do nas?
Ker je spletna stran Na današnji dan v lasti Spletnega studia G-Soft, se nahaja na istem naslovu. Ta je v vasi Britof, ki spada pod Mestno občino Kranj. Poslovne in delovne prostore imamo v družinski stanovanjski hiši na naslovu Britof 231d.
Poiščete nas lahko s pomočjo Googlovega zemljevida na zgornjem delu te podstrani, pri tem pa uporabite njegovo povečavo. Tudi reliefna slika zemljevida je lahko marsikomu v pomoč.
Dodajamo še navodila, s pomočjo katerih nas boste veliko laže našli, saj predvsem starejše stranke ne znajo povsem dobro uporabljati zemljevida. Ta del je pomemben, ker se da do naše hiše priti iz dveh smeri, vendar je dostop, ki ga navajamo v nadaljevanju, lažji in bolj razumljiv.
Pri nakupovalnem centru Supernova v vzhodnem delu Kranja se na krožišču zavije v smeri proti goram. Po nekaj sto metrih vožnje po odprti cesti prečkate majhen gozdiček in most čez avtocesto. Po nekaj sto metrih se na levi straniceste nahaja zemljata protihrupna zapora, ki je poraščena z visokim grmovjem. Na njenem severnem koncu je tik za zaporo naša pritlična hiša. Ker do nje ni dostopa z obvoznice, naredite le pentljo, saj se naša hiša vidi ves čas preostanka vožnje.
Opomba:
Podroben opis v resnici ni potreben, saj ga bo le malokdo bral. Tej podstrani smo ga dodali večji del z namenom, ker mora biti na vsaki podstrani najmanj 200 besed teksta. Če je ta preskromen, to Google smatra kot napako in lahko spletno stran slabše rangira.
Na današnji dan - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si
Spletni studio G-SOFT